Türk-İş, Hak-İş ve TİSK ''Daha Yeşil Türkiye'' için harekete geçti

Zam görüşmelerinde karşı karşıya gelen işçi ve işveren bu kez fidanları toprakla buluşturmak için bir araya geldi. Türk-İş, Hak-İş ve Türkiye İşveren Sendikası Konfederasyonu “Daha Yeşil Bir Türkiye” sloganıyla 11 Kasım’da milyonlarca fidan dikecek. Üç konfederasyon vatandaşları da “yeşile" ortak olmaya davet etti.

Abone ol

Üç konfederasyon daha yeşil bir Türkiye için buluştu. Kazma ve kürek yeşil bir dünya için toprağa saplanacak, milyonlarca fidan toprakla buluşacak.

Asgari ücret ya da toplu sözleşme değil bu kez doğa için, bir araya geldiler. İşçi konfederasyonları Türk-İş ve Hak-İş ile Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu önemli bir proje başlattı.

Üç konfederasyon tarafından yapılan ortak açıklamada “Daha Yeşil Bir Türkiye” sloganıyla fidanların 11 Kasım’da toprakla buluşacağı belirtildi.

Projeye destek vermek isteyenler “Yeşile Ortak Ol” web sitesi üzerinden ağaçlandırma alanına diledikleri miktarda bağış yapabilecek.

ulusal.com.tr

Yatırımcılar altına yöneldi Ekonomi Ekonomik güven endeksi arttı Ekonomi Üniversiteler açılamadı, evler boş kaldı Ekonomi BDDK'dan yeni karar Ekonomi