''En büyük korkuları Perinçek'in tahliyesi

Ankara'daki AKP kulislerinde 3 gündür ana gündem maddesi İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek oldu. Cumhurbaşkanı Gül'ün eski danışmanı Ahmet Takan, o kulislerde konuşulanları açıkladı. Takan, iktidarın en büyük korkusunun Doğu Perinçek olduğunu yazdı. AKP kulislerinde, "Doğu Perinçek, yerel seçimler öncesinde serbest bırakılırsa, meydanlara çıkar, sert muhalefet yapar" denildiğini aktardı.

Abone ol

AKP'lilerin uykularını kaçıran ve üç gündür kulislerde konuşulan önemli bir bilgi ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Gül'ün eski danışmanı ve Yeniçağ Gazetesi Yazarı Ahmet Takan, AKP kulislerindeki o bilgiyi yazdı.

Takan, AKP'deki en büyük korkunun İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in tahliyesi olduğunu anlattı.

Takan'a göre AKP'li milletvekilleri, Perinçek'in tahliyesi ile seçimlerde yara alacaklarını konuşuyor.

"Demokrasi paketinin Meclis’ten geçirilmesi için seçim sonrasına bırakılmasında görüş birliği var. En büyük korkuları İşçi Partisi lideri Doğu Perinçek’in ve diğer tutukluların tahliyesinden sonra başlarına gelebilecekler. Şöyle ifade ediyorlar: "Doğu Perinçek, yerel seçimler öncesinde serbest bırakılırsa, meydanlara çıkar, sert muhalefet yapar. Ayrıca, cemaat Ergenekon ve Balyoz’un faturasını hükümete keser. Diğer tutuklarının yapacakları hükümet karşıtı propagandalar ile birlikte seçimde yara alırız."

ulusalkanal.com.tr

Millet devlete güvenmiyor! Gündem Sarraf'tan Kılıçdaroğlu'na dava Gündem AKP, CHP ve BDP anlaştı Gündem ''Durun gitmeyin'' Gündem