Anne kendini siper etti

Maryland, Amerika’da bir eve özel jet çarpması sonucu evde bulunan bir anne, iki oğlu ve uçakta bulunan üç kişi hayatını kaybetti.

Abone ol

Maryland, Amerika’da bir eve özel jet çarpması sonucu evde bulunan bir anne, iki oğlu ve uçakta bulunan üç kişi hayatını kaybetti.

Yetkililer eve geldiğinde, uçak eve çarptığında oluşan alevlerden korumak için anne Marie Gemmell’ı (36) 6 aylık bebeğinin ve 3 yaşındaki oğlunun üzerine kendi vücudunu siper etmiş halde buldular.

Üç ceset de bulunduğunda evlerinin ikinci katındaki banyodaydı.

Montgomery Bölgesi Polis Yüzbaşı Paul Starks “Onları bulduklarında kadının bedeni çocukların üzerindeydi. Sanki onları ateş ve dumandan korumaya çalışıyormuş gibi…” açıklamasında bulundu. “Evde güvende olduğunuzu düşünüyorsunuz. Altı hafta önce bir bebeğiniz olmuş, huzurlu şekilde evdesiniz ama birden… İnanılmaz” cümlelerini de açıklamasına ekleyen Starks soruşturmayı bir an önce başlatıp sonlandırmak istediğini de belirtti.

Uçak çarptığı sırada baba Ken Gemmell ve 5 yaşındaki en büyük oğulları evde değildi.

Uçak aslında Montgomery County Airpark’a iniş yapacaktı. Fakat kanatlardan birinin arızalanması sonucu eve çarparak parçalara ayrıldı.

Aynı zamanda civardaki iki başka ev daha hasar gördü.

ABC News

Michael Brown için federal otopsi raporu çıktı Dünya Hayalet gemi okyanusun derinliklerinde bulundu Dünya Putin’in yardımcısından dikkat çeken sözler Dünya Bu parayı bir bisiklete verir misiniz? Dünya