Bu kez de Fatih Altaylı

AKP-Cemaat arasında karşılıklı ses kaydı savaşları sürüyor. Bu kez de Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'nın talimatla seçim anketlerinde yaptığı oynamaların kayıtları yayınlandı. Kayıtlara göre Altaylı, seçim anketlerini Başbakan Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda değiştiriyor.

Abone ol

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Habertürk'e verdiği talimatların yayınlanmasının ardından bu kez yeni ses kayıtları ortaya çıktı.

Yeni yayınlanan ses kayıtları Bilal Erdoğan, Fatih Altaylı ve Fatih Saraç arasında geçiyor. Konuşmalarda Konsensüs Araştırma Şirketi'nin Habertürk için yaptığı anket, yayınlanmadan önce Fatih Saraç tarafından Başbakan Tayyip Erdoğan'a sunuluyor.

Fatih Saraç aldığı talimatların ardından Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki evinden çıkarken Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı arıyor.

Fatih Altaylı BDP oylarının ankette düşük göründüğünü, MHP oylarından alınacak 3 puanın BDP oylarına yazılabileceğini söylüyor. Konuyu Bilal Erdoğan'a telefonda anlatan Fatih Saraç, Bilal Erdoğan'ın da Başbakan'a bu teklifi iletmesini istiyor.

Erdoğan, oyların kaydırılarak anket üzerinde manipülasyon yapılmasına onay verince Fatih Saraç anketin yayınlanması için Fatih Altaylı'yı bilgilendiriyor.

ulusalkanal.com.tr

Yargı paketine eleştiri Gündem 3 kişi tahliye edildi Gündem İnternet sansürü Gündem Deprem devam ediyor Gündem