Polis alarma geçti, 4 ilde huzur uygulaması yapıldı

Ankara, İstanbul, Bursa, Kars… Dün gece polis alarma geçti, birçok noktaya huzur operasyonu yapıldı. Başkentteki operasyonlar eğlence mekanlarına yönelik oldu. İstanbul Kadıköy ve Beyoğlu ilçelerinde de kafe, bar, restoran ve gece kulüpleri gibi eğlence yerlerinde şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama kontrolü yapıldı

Abone ol

Polis alarma geçti, birçok kentte huzur operasyonu başlatıldı.

Ankara'da Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çok sayıda eğlence mekanında denetim yapıldı.

Uygulamaya, Terörle Mücadele, Çevik Kuvvet, Trafik, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele ile Motosikletli Polis Timleri Amirliği personeli katıldı.

Asayiş uygulamasında kimlik kontrolü yapıldı, haklarında arama ve yakalama kararı bulunanlar gözaltına alındı. Aramalarda çok sayıda kaçak içki ile uyuşturucu maddenin de ele geçirildiği öğrenildi.

Operasyonun bir diğer adresi İstanbul oldu. Kadıköy ve Beyoğlu ilçelerinde kafe, bar, restoran ve gece kulüpleri gibi eğlence mekanlarına giren polis ekipleri, şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama kontrolü yaptı.

Helikopterin de havadan destek verdiği uygulama gece geç saatlere kadar sürdü.

Huzur operasyonu Bursa’da da vardı. Bin polisin katılımıyla merkez Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda 46 kişi gözaltına alındı.

Trafik ekiplerinin yol güzergahlarındaki uygulamalarında 900 aracın sorgulaması yapılırken, 103 araca çeşitli kusurlardan dolayı 46 bin 623 lira para cezası kesildi.

Kapalı mekanlara yapılan baskınlarda ise 156 kahvehane ve internet kafe ile 25 umuma açık iş yeri denetlendi. 11 iş yerine ruhsatsızlık ve kimlik bildiriminden dolayı tutanak tutuldu.

Kars Emniyet Müdürlüğü de il genelinde "Kars-Kale 1" asayiş uygulaması yaptı. Uygulamaya narkotik, terör, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, özel harekat, çevik kuvvet ve trafik ekipleri katıldı.

ulusal.com.tr

İzmir'in kurtuluşu! Esaretten özgürlüğe 95 yıllık destan Gündem Muş katliamcısı Mehmetcan Aykan yakalandı! İşte ilk ifadesi Gündem Ege'de deprem (9 Eylül 2017 Cumartesi İzmir son depremler) Gündem 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde araç yangını Gündem