Kuzey Irak'ta terörist barınakları yerle bir edildi!

Türj jetlerinin 11 Eylül günü sabaha kadar süren hava bombardımanında en büyük hedeflerden birisi olan Gara’nın vurulma görüntüleri yayınlandı. PKK'nın en büyük mühimmat deposu olan Gara Kampı, kısa adı NEB olan Nüfuz Edici Bombalarla vuruldu

Abone ol

PKK'nın en büyük mühimmat deposunun yer aldığı Gara kampı işte böyle vuruldu.

10 Eylül gecesi başlayan ve 11 Eylül sabahına kadar süren operasyonda Gara kampının vurulma anı görüntüleri yayınlandı.

Modern akıllı mühimmatlarla havalanan Türk jetleri örgütün Kuzey Irak'taki kamplarına bomba yağdırdı.

Hedeflerden biri de örgütün en büyük mühimmat deposu olarak bilinen Gara kampıydı. Jetler depoya tam isabetle atış yaptı.

870 kilo ağırlığında, 457.2 milimetre çapında olan delici harp başlıklı nüfuz edici bombalar mühimmat deposuna isabet ettikten sonra büyük bir patlama yaşandı. Depodaki patlamanın etkisi diğer depolara sıçradı. PKK'nın 4 deposu havaya uçtu.

Türk uçakları 24 Temmuz’da başlayan PKK’ya yönelik hava operasyonlarının 7 ve 8’inci ayaklarında da Kuzey Irak’a yaptığı taarruzlarda NEB bombaları kullanmıştı.

ulusalkanal.com.tr

Suriyeli sığınmacılara kalkanlı müdahale! Gözaltına alınanlar var! Gündem Partilerin oy pusulasındaki yerleri değişti! İşte yeni sıralama Gündem Aday gösterilmeyen Meral Akşener'den ilk tepki Gündem Bayram tatili için yola çıkacaklar dikkat! Gündem