Kaza geçiren Duygu Sarışın değil, Tülin Özen!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde 'Burcu Hoca' karakterini canlandıran genç oyuncu Duygu Sarışın'ın kaza geçirdiği haberleriyle ilgili Ay Yapım'dan açıklama geldi. Sarışın'ın kaza geçirmediği, Tülin Özen'in evinde ufak bir kaza atlattığı ve dinlendiği açıklandı.

Abone ol

Ufak Tefek Cinayetler adlı dizide Burcu karakterini canlandıran genç oyuncu Duygu Sarışın’ın yüzünün yandığı ve hastaneye kaldırıldığı haberleriyle ilgili Ay Yapım’dan açıklama geldi.

Ay Yapım, Sarışın’ın kaza geçirmediğini, başrol oyuncularından Tülin Özen’in evinde şanssız bir kaza geçirdiğini ve istirahat ettiğini belirtti. İşte, yapılan açıklama:

“Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesi ile büyük beğeni toplayan Ufak Tefek Dizi setinde Duygu Sarşın'ın kaza geçirdiğine ilişkin çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Setimizde her hangi gibi bir oyuncumuz ya da çalışanımız kaza geçirmemiştir. Ancak başrol oyuncularımızdan Tülin Özen geçtiğimiz hafta evinde ufak bir kaza atlatmış ve setine ara verilmiştir.

Evinde dinlenen güzel oyuncu hızla iyileşerek sağlığına kavuşmaktadır.”

DUYGU SARIŞIN KİMDİR?

Duygu Sarışın, 24 Kasım 1987 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Öğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünde tamamlayan Sarışın, daha sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü'nde dersler almıştır. Bu eğitimlerinin ardından güzel oyuncunun deneyim kazandığı yer ise İzmir Devlet Tiyatrosu olmuştur.

2011 yılında ise televizyon dünyasına Cennetin Sırları dizisi ile adım atmış; İçerde, İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk gibi diziler de rol almıştır.

Star Tv'de yayınlanan; kadrosunda Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen, Mert Fırat, Ferit Aktuğ, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar, Hayal Köseoğlu, ve Tansu Biçer gibi isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin kadrosunda yer almakta ve Burcu karakterini canlandırmaktadır.

Duygu Sarışın 1.70 boyunda ve 56 kilo ağırlığındadır.

Halil Sezai konserinde bıçaklı kavga: 1 gözaltı Yaşam Ünü oyuncu Karin Dor yaşamını yitirdi Yaşam Megastar Tarkan isyan etti! Yaşam Kevin Spacey hakkında 'cinsel saldırı' soruşturması açıldı Yaşam