Açılışını Erdoğan'ın yaptığı o tesis tanınmaz hale geldi

7 Haziran seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı yapılan Üsküdar Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi 4,5 ayda dökülmeye başladı. Bazı bölümleri hala kullanıma açılamayan tesis tanınmaz hale geldi. 6 havuzun bulunduğu tesiste görevliler tavandan sızan suları kovalarda toplayarak önlem almaya çalışıyor.

Abone ol

Daha tam olarak kullanıma açılmadan dökülmeye başladı.

Takvim yaprakları 26 Mayıs 2015 Salı gününü gösteriyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 haziran seçimleri öncesi başladığı toplu açılış mitinglerine Üsküdar'da devam etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adını özellikle söylediği Üsküdar Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi bu açılıştan sadece 4,5 ay sonra dökülmeye başladı.

6 havuzun bulunduğu tesisin alt katlarında tavandan sızan suları engellemek için bulunan modern çözüm kova. Neredeyse her köşe başına konulan kovalar tavadndan sızan sudan dolup taşıyor.

Bazı bölümlerinin henüz kullanıma dahi açılmadığı tesisteki sızıntıları engellemek için bazı bölümlere mantolama yapılmış.

Havuzun altına denk gelen katların zemininde küçük göletler oluşmuş durumda. Yaklaşık 5 bin üyesi bulunan tesisteki su sızıntıları ana şalterin yakınlarına kadar ulaşmış durumda. Heran bir facia yaşanabilir.

ulusalkanal.com.tr

PKK'nın Suriye uzantısı PYD'nin Eş Başkanı Salih Müslim: Biz hazırız Gündem Yeni Şafak: Hatay, Mardin ve Kilis'e hava savunma sistemi kurulması kararı alındı Gündem Ahmet Hakan'a saldırıda yeni gelişme Gündem Tabur komutanlığına sızmaya çalışan 10 terörist öldürüldü! TSK'dan açıklama Gündem