Hulusi Akar, Nusaybin'de

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberindeki Kuvvet Komutanları ve Jandarma Genel Komutanı ile birlikte Şırnak ve Nusaybin'e gitti. Genelkurmay Başkanı, operasyonları yerinde inceleyecek ve güvenlik güçlerini ziyaret etti.

Abone ol

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, beraberindeki kuvvet komutanlarıyla operasyon bölgesine gitti.

Orgeneral Akar, Kuvvet Komutanları ve Jandarma Genel Komutanı ile birlikte Şırnak ve Nusaybin'de güvenlik güçlerini ziyaret etti.

Ziyaretin ana başlığı "kırsaldaki PKK'lı teröristlerle mücadele..."

Diyarbakır, Hakkari ve Yüksekova'daki operasyonları yürüten tüm komutanlar Akar'ın bulunduğu bölgeye davet edildi.

Orgeneral Akar komutanlardan bilgi aldı.

Önce Şırnak'a giden Genelkurmay Başkanı Akar ardından terör örgütünün ağır darbe aldığı Nusaybin'e geçti.

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Efes-2016 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı'nın hemen ardından gittiği bölgede operasyonlar hakkında son bilgileri aldı.

Sadece il ve ilçe merkezdeki değil kırsallardaki operasyonlar da değerlendirildi.

Hulusi Akar, daha önce de Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ile terör operasyonunun sürdüğü Şırnak'taki askeri birlikleri ziyaret etmişti.

Orgeneral Akar, tüm kuvvetlerin belirli program dahilinde operasyonu büyük kararlılıkla sürdürdüğünü söylemişti.

Genelkurmay Başkanı ayrıca, vatan topraklarının bütünlük ve güvenliğinin teminatı Türk Silahlı Kuvvetleri, terörün her türlüsü ile kararlılıkla mücadeleye devam ediyor vurgusu yapmıştı.

ulusalkanal.com.tr

Güvenlik ve istihbarat birimlerinin raporu: Hiç bu kadar sona yaklaşılmamıştı Gündem Kocaeli merkezli FETÖ operasyonu: 50 gözaltı Gündem Seri katil Atalay F.'nin Galatasaray yıllığına ulaşıldı Gündem Kürtlerin Türkiye ile gönül bağı kopuyor mu? Gündem