Mehmetçik PKK'nın belini büktü

Irak'ın kuzeyinde gerçekleşen Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları kapsamında, 2 PKK'lı terörist daha etkisiz hale getirildi. Toplamda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 72 oldu. Milli Savunma Bakanlığının twitter hesabından duyurduğu haberde, bölgedeki zorlu hava koşullarına rağmen operasyonların başarıyla devam ettiği belirtildi. Ayrıca operasyonlarda terör örgütü PKK'ya ait silah ve mühimmatların ele geçirildiği duyuruldu.

Abone ol

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirdiği Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları zorlu hava koşullarına rağmen hız kesmeden devam ediyor.

MSB'nın açıklamasına göre, bölgede 2 PKK'lı teröristin daha etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Bakanlığın Twitter adresinden yapılan açıklamada, Irak kuzeyindeki Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları ile "terör inlerine" girilmeye devam edildiği belirtildi.

Böylelikle toplamda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 72 oldu.

Ayrıca operasyonlarda terör örgütü PKK'ya ait silah, mühimmat ve yaşam malzemesinin ele geçirildiği belirtildi.

Operasyonlarda 3 roketatar, 8 piyade tüfeği, 1 kanas, 1 av tüfeği ve birçok patlayıcı malzeme ele geçirildiği kaydedildi.

Üreticilere bayram öncesi destek Ekonomi Kredi limit ve borç bilgileri e-Devlet Kapısı'nda Ekonomi Kültür ve Turizm Bakanlığından özel tiyatrolara destek Ekonomi Ege'den Asya'ya rekor ihracat: O ülke birinci sırada Ekonomi