Antalya'da 5 gün 5 gece Hint düğünü

Antaya'da 5 gün 5 gece hint rüzgarı esti. Hindistan'ın önde gelen iki ailenin çocukları gelin Sonali ve damat Sumeet dillere destan bir düğün ile dünya evine girdi. Düğün masrafları 1 milyon euroyu buldu.

Abone ol

Gece geleneksel kıyafetleriyle kına töreni yapıldı. Gündüz rüya gibi bir düğün töreniyle evlendiler. İzlediğiniz bu görüntüler Hindistan da değil Antalya da çekildi.

Hindistan'ın önde gelen Aggarwal ve Ahlawat ailerlerinin çocukları gelin Sonali ve damat Sumeet evlenmek için Antalya'yı seçti.

Düğüne Hindistan Turizm ve Ekonomi Bakanı Mr. Ram Bilas Sharma ve yabancı basın mensuplarının da aralarında bulunduğu Mumbai, Delhi, Tayland ve Avrupa’dan yaklaşık 400 davetli katıldı.

Geleneksel kıyafetler ve danslarla 5 gün 5 gece boyunca devam eden düğün Antalya da adeta Hint Rüzgarı estirdi.

Hazırlıkları 3 ay öncesinden başlayan düğün organizasyonu, Dubai’den gelen tasarımcılar önderliğinde hazırlanırken,düğün masrafları da milyon Euro'yu buldu.

Hint geleneklerine göre düğünün tüm masrafları gelinin ailesi karşıladı.

ulsualkanal.com.tr

300 bin Suriyeli kayıt dışı çalışıyor, Gündem Danıştay Cinayeti dosyası raftan indirildi: Fethullah Gülen’in yeğeni Kemalettin Gülen mercek altında Gündem Eski milletvekili hayatını kaybetti Gündem THY'den Rusya'ya uçacaklara önemli duyuru Gündem