Usta sanatçı Levent Kırca'ya kanser teşhisi

Türkiye'nin güldürü ustası, en güleç yüzlü siyasetçisi Levent Kırca, karaciğer kanserine yakalandı. Teşhis konulduktan hemen sonra kemoterapiye başlayan Levent Kırca, tedaviye olumlu yanıt verdi

Abone ol

Türkiye'nin güldürü ustası O.

Kimi zaman bir memur olarak, kimi zaman ise bir başbakan olarak misafir oldu evimize.

Çok güldürdü, çok düşündürdü.

Hep gülerken görmeye alıştığımız usta oyuncu, Vatan Partsi Merkez Karar Kurulu üyesi Levent Kırca, bir süredir zor bir hastalıkla savaşıyor. Kırca'ya karaciğer kanseri teşhisi kondu.

Teşhis İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde konuldu. Özel hastaneleri sevmeyen Kırca, kemoterapi için de Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma hastanesine gidiyor. 3 kez kemoterapiye giren Levent Kırca, tedaviye olumlu yanıt veriyor.

"DİK DURUYORUM"

Levent Kırca, "Yaklaşık 4 aydır karaciğerdeki bir tümörden dolayı tedavi başladı. Önce hangi kemoterapi yönteminin iyi gelebileceği araştırıldı ve bulundu. Bugün uzun süreden beri ilk defa iyi uyandım.

Hayatta dik durduğum gibi, ölüme karşı da dik duruyorum. Ölüme eğilmiyorum. Ölümden korkmuyorum. Ama gerekirse ölmesini de biliriz" dedi.

Hastalığının duyulması sevenlerini, dostlarını, mücadele arkadaşlarını üzdü. Ulusal Kanal'a konuşan sanatçının hayat arkadaşı Aslı Çetiner, Kırca'nın moralinin yüksek olduğunu, hayatına normal bir şekilde devam ettiğini söyledi. Kırca'nın hastanede yatmadığını söyleyen Aslı Çetiner, sanatçının tedavi sonrasında evinde dinleniyor.

Usta sanatçı Kırca, "Tedavi gördüğüm devlet hastanesindeki doktorlar olumlu yanıt verildiğini belirtti. Bu kanserin en büyük nedeni stres ve sıkıntıymış. Neden sıkıntı içinde olduğumuz da belli, devlet yardımı da kesildi. Bir yandan da açılan davalarla mücadele ediyorum. Etmeye de devam edeceğim" diye konuştu

HABER: BÜLENT ÜNAL

ulusalkanal.com.tr

Tuğrul Türkeş, HDP'lilerle aynı kabinede çalışmayı nasıl kabul etti Yaşam 7 Haziran seçimleri neden çözüm olamadı? Yaşam Şener Şen'in acı günü Yaşam Masum Türker Ulusal Kanal'da Yaşam