Orman yangını çıkardı "sigaram düştü" diye savundu

İzmir Menderes İlçesi’ndeki çıkan orman yangında gözaltına alınan S.T. çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. S.T. ilk ifadesinde, "tuvalet ihtiyacını gidermek için ormana girdiğini, bu sırada sigarasını yanlışlıkla ağaçlık alana düşürdüğünü" söylemişti.

Abone ol

İzmir Menderes ilçesindeki son orman yangınında gözaltına alınan bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Menderes ilçesinde ağaçlandırma sahası ve orman alanında önceki gün gündüz saatlerinde yangın çıkmıştı. Görece Mahallesi yakınlarındaki yangına müdahale eden orman muhafaza memurları yangın bölgesi yakınında S.T. adlı bir şüpheliyi yakalamıştı.

Adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Şüpheli S.T. ilk ifadesinde, “tuvalet ihtiyacını gidermek için ormana girdiğini, bu sırada sigarasını yanlışlıkla ağaçlık alana düşürdüğünü” söylemişti.

Menderes’teki orman yangını, İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 2 uçak, 6 helikopter, 30 arazöz ve 2 dozerin 3 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alınmıştı.

Bu arada dün Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde otluk alanda yangın çıktı. Yangında 85 yaşındaki Hüseyin Savaşlı hayatını kaybetti. Çok sayıda arı kovanının da zarar gördüğü yangının çıkış nedenine ilişkin araştırma başlatıldı.

ulusal.com.tr

Mersin'de kamyonet evin bahçe duvarına çarptı Yurt Muğla merkezli fuhuş operasyonunda 19 şüpheli yakalandı Yurt Bandırmaspor'un yeni başkanı Onur Göçmez oldu Yurt Muğla'da Kovid-19 tedbirleri denetimi Yurt