İzmir'de çatışmada yaralanan polis memuru Mustafa İnal şehit oldu

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bir eğlence merkezinde çıkan silahlı çatışmada ağır yaralanan polis memuru, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Abone ol

Edinilen bilgilere göre, Karşıyaka Cemal Gürsel Caddesi’nde gece bir eğlence merkezinde iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi ile çıkan silahlı çatışmada iş yeri sahibi Günay Kılıç, Senem Alptuğ (37) ve Yunus Timleri’nde görevli polis memuru Mustafa İnal (33) ağır yaralanırken, Halil Kaya ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından İnal ve Alptuğ Ege Üniversitesi Hastanesine, iş yeri sahibi Kılıç ise özel bir hastaneye kaldırıldı.

Kılıç, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayda ağır yaralanan polis memuru İnal, kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesinde ameliyata alındı. Öğle saatlerinde ameliyattan çıkan polis memuru İnal’ın vücudundan 4 kurşun çıktığı öğrenildi.

Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan İnal, kısa bir süre sonra şehit oldu. Mustafa İnal’ın şehit olduğunu öğrenen yakınları hastanede sinir krizi geçirdi. Olayda yaralanan Senem Alptuğ’un ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruştncurmada Cinayet Bürosu ekipleri, mekanın kamera kayıtlarını ielemeye aldı.

Cinsel istismar düzenlemesiyle ilgili yeni kararlar Gündem Bahçeli'den AKP içindeki FETÖ'cü vekillerle ilgili açıklama Gündem Yargıtay Onursal Başsavcısı Savaş'tan Ulusal Kanal'a özel açıklamalar: Başkanlığın başarıyla uygulandığı bir ülke yok Gündem Erzurum’da çıkan çatışmada 2 terörist öldürüldü Gündem