Kediciklerin ziyaretinin ardından tutuklanan Av. Serdar Öztürk Ulusal Kanal'a konuştu

Adnan Oktar'ın kedicikleri olarak bilinen kadınların Ergenekon kumpası döneminde Cemaat ile kurdukları sıra dışı ilişkiler gündem yarattı. Kediciklerin 2009 Mayıs'ında bürosunu ziyaret etmesinin ardından tutuklanan Avukat Serdar Öztürk, Ulusal Kanal’a konuştu. Kedicikler hakkında dava açan Öztürk, “cemaat kedicikleri keşif elemanı olarak kullandı” diye konuştu.

Abone ol

Adnan Oktar’ın kedicikleri ziyaretine geldi, kısa bir süre sonra gözaltına alındı ve tutuklandı. Yaklaşık 5 yıl Silivri Cezaevinde kaldı.

Avukat Serdar Öztürk, Ergenekon'da gözaltına alınmasının ardından şüphelenmeye başladığı Kediciklerin peşine düştü. Kedicikler hakkında dava açan Öztürk'ün mahkemeden istediği HTS kayıtları Kedicikler'le Cemaat yakın bir ilişki içinde olduğunu belgeledi.

İlk kez Ulusal Kanal'ın gündeme getirdiği Adnan Hocacı kedicikler ile Cemaat temasını Serdar Öztürk ile konuştuk. Öztürk ilk olarak kediciklerden Aylin Atmaca ve Ayşegül Hüma Babuna ile görüşmelerini anlattı.

Öztürk, tutuklanmasına neden olan belgeleri ofisine koyan polislerle kediciklerin irtibat halinde olduklarını belirtti.

Öztürk, ‘’cemaat kedicikleri keşif elemanı olarak kullandı’’ dedi.

HABER: HÜSNA SARI KAMERA: SERKAN BAYRAKTAR

ulusalkanal.com.tr

Taşeron firmalara uyarı Gündem Fethullah Gülen'den yeni beddua seansı Gündem Erdoğan'dan şaşırtıcı F-Tipi açıklaması Gündem ''CHP, Atatürk CHP'si değil'' Gündem