Trump, Çin'i hedef aldı: "Çin, bu ülkeye ve dünyaya yaptıkları için büyük bir bedel ödeyecek"

Kovid-19 tedavisi süren ABD Başkanı Trump, "antikor kokteylinin" kendisine çok iyi geldiğini açıkladı. "Bu hastalığın bana tanrının bir lütfu olduğunu düşünüyorum." dedi. Hedefinde ise yine Çin, vardı. "Çin, bu ülkeye ve dünyaya yaptıkları için büyük bir bedel ödeyecek." ifadelerini kullandı.

Abone ol

Kovid-19'u Tanrının bir lütfu olarak değerlendirdi. "antikor kokteylinin" kendisine çok iyi geldiğini belirtti.

Açıklamalar ABD Başkanı Donald Trump'a ait...Kovid-19 tedavisi devam eden Trump tedavi süreciyle ilgili bilgiler paylaştı.

Trump, "antikor kokteylinin" kendisine çok iyi geldiğini ve bu ilacı herkes için bedava yapacaklarını ifade etti. "Bu hastalığın bana tanrının bir lütfu olduğunu düşünüyorum." dedi.

ABD Başkanı, hastanede kendisine Regeneron isimli bir ilaç verildiğini ve çok etkili olduğunu söyledi. Trump'ın talimatıyla Regeneron için "acil durum kullanımı" yetkisi verilecek.

Aşının kısa sürede içinde bulunacağını belirten Trump, salgın ile mücadelede büyük başarı elde eden Çin'i hedef gösterdi. Çin'e yönelik suçlamarını sürdüren ABD Başkanı, "Yaşananlar sizin değil, Çin'in kabahatiydi. Çin, bu ülkeye ve dünyaya yaptıkları için büyük bir bedel ödeyecek." paylaşımında bulundu.

İzmir’de 25 kaçak göçmen yakalandı Gündem Can Dündar'ın varlıklarına el kondu Gündem Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi Başkanı görevden alındı Gündem Maraş bugün açılıyor Gündem