Cadı avı Kayseri'de

Gezi Parkında ağaçların kesilmek istenmesiyle patlak veren ve tüm Türkiye’ye dağılan ‘’Gezi Parkı destek eylemleri ‘’Kayseri de de düzenlendi.Eyleme katılan 161 kişiye Kayseri 8. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Abone ol

Dava 12 Aralık Perşembe günü saat 9.00’da Kayseri eski adliye de görülecek.

Hazırlanan iddianame doğrultusunda 161 kişi, “kamu malına zarar verme, kanuna aykırı toplantı ve gösteri yürüyüşleri düzenleme yönetme bunların hareketlerine katılma, kanuna aykırı toplantı ve yürüyüşlere silahsız katılarak ihtara rağmen kendiliğinden dağılmama, mala zarar verme, sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret, toplantı ve yürüyüşlere silah veya 23.maddesinde belirtilen aletlerle katılma, toplantı ve yürüyüşün zorla dağıtılması, hakaret, görevi yaptırmamak için direnme” gibi 9 ayrı suçtan yargılanacak.

Gezi direnişi boyunca ''Hükümet İstifa'' sloganıyla alanları dolduranlara çağrımızdır; 12 Aralık'ta direnen onurlu arkadaşlarımızın davası için Kayseri eski adliye önünde buluşmaya davet ediyoruz. Destek vermek için TGB Genel Başkanı Çağdaş Cengiz Kayseri de olacak.

ulusalkanal.com.tr

Terhisine 8 gün vardı Yurt Bir aile yok oldu Yurt Bomba gibi patladı Yurt Kayıp avcılar bulundu Yurt