Whatsapp bu telefonlarda çalışmayacak

WhatsApp, 30 Haziran 2017 tarihinden itibaren bazı telefonlarda çalışmayacak. Şirket tarafından yapılan açıklamada, "Önümüzdeki yedi seneye bakarken, büyük çoğunluğun kullandığı mobil platformlara odaklanmak istiyoruz. Bu nedenle de aşağıdaki platformlarda artık WhatsApp Messenger'ı desteklemeyeceğiz" denildi

Abone ol

WHATSAPP BAZI TELEFONLARDA ÇALIŞMAYACAK

WhatsApp, resmi açıklamayla bazı telefonlarda çalışmayacağı açıklandı.

30 Haziran 2017 tarihinden itibaren geçerli olacak kararla ilgili olarak şirket tarafından bir açıklama yapıldı.

Whatsapp tarafından yapılan açıklamada, "Bu bizim için zor bir karardı, ama insanlara WhatsApp kullanarak arkadaşlarıyla, aileleriyle ve sevdikleriyle daha iyi şekillerde iletişimde kalmalarını sağlamak için doğru karardı" denildi.

Ayrıca, açıklamada şunlar belirtildi:

Bu bizim için zor bir karardı, ama insanlara WhatsApp kullanarak arkadaşlarıyla, aileleriyle ve sevdikleriyle daha iyi şekillerde iletişimde kalmalarını sağlamak için doğru karardı. Eğer bu karardan etkilenen bir mobil cihaz kullanıyorsanız, WhatsApp'ı kullanmaya devam etmek için 2016 bitmeden yeni bir Android, iPhone veya Windows Phone'a geçmenizi tavsiye ederiz.

İŞTE WHATSAPP'IN ÇALIŞMAYACAĞI TELEFONLAR

WhatsApp'ın çalışmayacağı telefonlar ise şu şekilde sıralandı:

BlackBerry OS ve BlackBerry 10

Nokia S40

Nokia Symbian S60

Android 2.1 ve Android 2.2

Windows Phone 7

iPhone 3GS/iOS 6

30 HAZİRAN 2017 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ

Bu arada şirket tarafından bu kararın 30 Haziran 2017 tarihinden itibaren geçerli olacağı vurgulanarak, "WhatsApp; BlackBerry OS, BlackBerry 10, Nokia S40 ve Nokia Symbian S60 telefonlarda desteğini 30 Haziran 2017 tarihine kadar uzatmıştır." denildi.

ulusalkanal.com.tr

Torunlarıyla görüşmek için internete merak saldı Bilim ve Teknoloji Liseli mucitler dünyaya açılıyor Bilim ve Teknoloji “Facebook'ta çalışmak imkansız değil, herkes başvurabilir“ Bilim ve Teknoloji Türk Uzay Ajansı kuruluyor Bilim ve Teknoloji