30 Ocak 2017 Pazartesi dolar ne kadar

Fitch ve S&P'nin Türkiye'nin kredi notuna yönelik kararları sonrasında Merkez Bankası'nın likidite adımlarıyla dolar yeni haftaya düşüşle başladı. Bankalararası piyasada dolar 3,81'in altına indi.

Abone ol

Kredi derecelendirme kuruluşlarının cuma günkü kararlarının ardından dolarda negatif etki görülmezken, Merkez Bankası'nın hamleleriyle kurda düşüş yaşanıyor.

NTV Para'nın haberine göre, Fitch, Türkiye'nin kredi notunu yatırım yapılabilir düzeyin altına düşürürken, S&P de kredi notu görünümünü negatife çekti.

İki kararın ardından dolar bankalararası piyasada dolar haftaya 3,86'nın üzerinde başladı. Merkez Bankası'nın swap ve likidite adımlarının desteğiyle dolar 3,81'in altını gördü.

Analistler, dolar/TL'de 3,8170 seviyesinin kısa ve orta vadeli teknik görünüm açısından önemli destek konumunda olduğunu belirtiyor.

ulusalkanal.com.tr

Sahte sigortalının emekliliği de primleri de yanacak! Ekonomi Altın fiyatları ne kadar oldu? (Çeyrek altın 30 Ocak 2017) Ekonomi Sağlıkta şiddeti önlemek için hastanelere x-ray cihazı geliyor Ekonomi MTV ilk taksit ödemesinde son gün yarın Ekonomi