Reşat Karakuz yazdı: Bugün 58. Alay Vatan Partisi

Abone ol

Kırklareli Görünüm gazetesi yazarı Reşat KarakuzVatan Partisi'ni yazdı

İşte Karakuz'un "58. Alayımız Vatan Partimiz" başlıklı yazısı

57. Alayın kahraman askerleri; sizler, Atalarımız, Dedelerimiz, Çanakkale’de 7 düvel emperyal güçlere karşı dövüşe dövüşe öldünüz, o güçlere ‘’Çanakkale geçilmez’’ diyerek, TÜRKİYE CUMHURİYETİ’nin şanlı tarihinin altın sayfalarında yerinizi aldınız, IŞIKLAR içinde yatınız. Yüzyıl sonra yine onlar, tanıdık bildik yüzleriyle, arkasız emellleriyle, işbirlikçileriyle beraber yine sahnedeler yine saldırıyorlar hem de her koldan. Bu memlekettte yüzyıllar boyu bir orman gibi kardeşçesine yaşamış ve yaşayan insanlarımızı etnik kimliklere ayırarak bu ‘’CENNET VATANI’’mızı parçalamak istiyorlar. Emperyal güçlerin Ulus devletlere karşı salya sümük yaptıkları tek önemli şey o zaten!... –BÖL-PARÇALA,YÖNET VE SÖMÜR... –İşte böyle bir zamanda; Atatürk’ün, TÜRKİYE GENÇLİK BİRLİĞİ, TÜRKİYE LİSELİER BİRLİĞİ ile aydınlanma amacı yayın organları, ULUSAL KANAL , AYDINLIK GAZETESİ ve tüm parti üyeleri, gönüllüleriyle, ‘’TAM BAĞIMSIZLIĞIN EKSENİN’de’’ çoban yıldızlı, buğday başaklı ‘’VATAN PARTİSİ’’ NE HAYBEDEN ‘’58.ALAY’’ yakıştırması yapmadık. Bu 58. Alayımız o da tıpkı 57. Alay gibi halkımızın bağrından kopmuş, Emperyalizimin işbirlikçilerin karşısında elpençe divan durup diz çökmemiş, Türk Ordusuun seçkin, Atatürkçü, Yurtsever Subay ve Halkıyla Doğu PERİNÇEK gibi bir babayiğitin önderliğinde tırnaklarıyla kazdıkları mevzilerde vatanı savunmak için ‘’OLUR’’ bekliyor halkından.

–Devam ediyoruz; Yıllardan beri aynı terane, aynı nakarat, oyları bölmeyin!... –Türkiye siyasetinde solun ‘’AMİRAL GEMİSİ’’ benim diyen Yeni CHP’ye sormak lazım, madem doğrun buysa neden o zaman kurucu genel başkanının ‘’Altı Ok’’ ilkerlerini terk edip, emperyalizm ve onun işbirlikçisi, Fetullah’a ‘’Welcome to Y. CHP, ‘’dediniz? Onlarda bu çağrı karşısında hoşbulduk sizleri özlemiştik zaten. ‘’MAŞALLLAH’’ çakma Kemal’in Liderliğinde de sizleri bayağı değişmiş bulduk dediler o zaman!... Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Memleketi bir Anonim Şirket’’ gibi yönetmek istediğini söylemişti. Sizlerde onun gibi mi yönetmek istiyorsunuz?!... Bu denli bencil düşünmeye gerek yok; kendinize hep ‘’DEH’’ diyorsunuz biraz da ‘’ÇÜŞ’’deyin ki; Türk solunda Tekelci Sermaye Partisi olmadığınızı bir güzel görelim. Yapar mısınız? Hadi yapın o zaman! –SALVADOR ALLENDE’nin 1973’lerde ŞİLİ’de yaptığı gibi, halk birliği, birlik dayanışma olarak ‘’ULUS DEVLETİN’’ yıkılmaması, bu memleketin halkının bölünmemesi için soldaki partilerle anlaşıp ‘’ULUSAL DEMOKRATİK CEPHE’’ olarak seçimlere gidin.

–Vatanın kurtuluşu adına böyle bir olguyu hayal etmek bile çok güzel. Bu hayal olmasını güzel de ya sonuç; hangi zamanda, Ya CHP’de hangi baba yiğit yapacak bunu?

–Ne zaman, bu olayın yaşama geçirileceğini ben söyleyeyim; Kırmızı kar yağdığında, Ayılar ağaca tırmandığında, Halam, Amcam olduğunda bir ihtimal, belki!

–Türkiye Cumhuriyeti Devleti son on yılda, siyaset ve devlet yönetiminde olağanüstü sıkıntılar yaşıyor. ‘’SIRAT KÖPRÜSÜ’’ nü de geçti, geldi şimdi. ‘’CEHENNEM’’in ‘’AZAP UÇURUMLARI’’ nın kenarına. Türkiyemizin işte böyle bir bağlamda çok önemli bir çıkış yoluna ihitiyacı var. Ve bu olağanüstü durum için tek çözüm ‘’VATAN PARTİSİ’’ nin yani ‘’58. ALAYI’’mızın parlementoya girmesi, Tek çözüm ‘’MİLLİ HÜKÜMET’’ gerisi Faso Fiso. Yaşayıp göreceğiz.

–AKP'nin Türkiye genelinde oyları hızla eriyor, bakmayın siz onların AFRA TAFRA yaptıklarına, onlar da işlerin iyi gitmediğinin farkında. En büyük korkuları barajı asıp ‘’VATAN PARTİSİ’nin TC. Parlementosuna girmesi. Onlar için zaten Y.CHP kredi kartı. Ve MHP, Cüzdanlardaki kağıt para, ya da kredi kartı. AKP bugüne kadar, hep onu yapmadı mı?’’ Çok sıkıştık Y.CHP’nin kredi kartını çek bakalım . –Şimdilerde yeni bir oyun sahnelenmekte. Yeni oyunumuzun adı; HDP’nin ip değil seçim barajını atlaması kampanyası. Çok kötü fena bir durum, yemin etsem başım ağırmaz. HDP’nin gölgesinde PKK barajı geçerse şayet; bilin ki; Arap atına bindirilmiş telli duvaklı ‘’BÖLÜNME’’ diğer bir deyişle ‘’KÜRDİSTAN ÖZERK BÖLGESİ’’ geliyor.

–Dahası ‘’Alevi KÜRT’’ yurttaşlarımız’da Almanya'nın parasal kıskacında, nedeni o oyların PKK’ya gitmesi. Bu seneryoların en tepe noktasında kimler var? En başta ABD, AB, ve de siyonist İsrail. –SAM AMCA, yani İngilizcede okunuş adıyla ‘’ANKILSAM’’ bazı illegal kanal ve Frekanslardan eşbaşkan ve yardımlarına gereken talimatları çoktan verdi; Osmanlı’nın yeni kılıçları da hazır sotede. –Ey Cehnnet Türkiyemin ‘’ÇILGIN TÜRKLERİ; Efendiler ve köleleri bağlamında hareket edenlere karşı, Yurtseverlik duygularınızı şahsınız da en üst seviyeye taşıyarak memleketimizin ‘’BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ’’ hususunda asla geri adım atmayınız. İnsanca yaşamakta yaşamamakta sizlerin elinde.

–Gelin o zaman ülkemiz üzerindeki bu Amerikancı, siyonist oyunları bozalım, ve her zaman bir seçenek vardır bu ‘’AZİM MİLLETİMİZ’’için işte o seçenek, işte o değişimin sizlerden görev bekleyen adı ve şanı; 58. Alayımız, Vatan Partimiz Önce Vatan, yine VATAN ve sonrası ‘’ VATAN PARTİSİ’’.

ulusalkanal.com.tr

Haydi Bakalım'da bu hafta Medya Cumhuriyet'e Atatürk karşıtı iki yazar! Medya Bu da CHP'nin gazetesinin seçim vaadi Medya Ömer Yıldız yazdı: Vatan Partisi meydan okuyor Medya