Adanaspor'da Bursaspor mesaisi sürüyor!

SPOR Toto Süper Lig'in yeni ekibi Adanaspor, cuma günü sahasında oynayacağı zorlu Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Abone ol

Bolu'daki kamp programını tamamladıktan sonra Adana'ya gelen turuncu beyazlı takım, Osman Yereşen Tesisleri'nde ligin ilk maçında karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıkları için toplandı. Teknik Direktör Engin İpekoğlu, antrenman öncesinde futbolcularıyla yaklaşık 10 dakika toplantı yaptı. Daha sonra düz koşu yapan Adanasporlu oyuncular, idmana topla antrenman ve 5'e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Akşam çalışması yaklaşık 1.5 saat sürdü.

'TRANSFERLER GELECEK'

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, kamp dönemini herhangi bir sıkıntı yaşamadan tamamladıklarını belirtirken, şunları söyledi:

"Emre Uğur'un dışında sakatlık yaşamadık. Darbeye bağlı ayağında küçük bir kırık var ayağında. Aramıza katılması 2-3 haftayı bulacak diye düşünüyorum. Onun haricinde bir sıkıntımız yok. Belki skor olarak iyi görünmesek de özellikle hazırlık maçlarında zorluk derecesi yüksek maçlardaki takımın görüntüsü gayet iyiydi, takım savunmasında herhangi bir sıkıntı yaşamadık, sadece gol bölgelerinde sıkıntımız vardı diye düşünüyorum. Bu doğrultuda da zaten çalışmalarımız devam ediyor. En az 2 oyuncu daha transfer gerçekleşecek. Bunun yanında stoper mevkine bir transfer daha gerçekleştireceğiz. Şu an zaten 7-8 oyuncuyla görüşmeler yapılıyor. Daha önce de dile getirdiğim gibi bu kalkışma olayından sonra yabancı transferinde çok ciddi sıkıntılar çekiyoruz. İnşallah en kısa sürede düşündüğümüz oyuncular aramıza katılır." DHA

Fenerbahçe'de Grasshoppers hazırlıkları sürüyor Spor Rıza'nın Kübalı rakibi olimpiyat köyüne böyle döndü Spor Beşiktaş'ın toplam borcu belli oldu Spor Gözde transfer idmana çıktı Spor