Bu kez eski eşi ifade verdi

Eski Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wullf'un rüşvet suçlamasıyla yargılandığı davada eski eşi Bettina Wullf ifade verdi. Suçlama ise 700 avroluk bir otel ücretinin film yapımcısı David Groenewold tarafından ödenmesi...

Abone ol

Hakkındaki rüşvet suçlaması nedeniyle istifa eden Eski Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wullf'un eski eşi Bettina Wullf tanık olarak ifade verdi.

Suçlama, 2008 yılındaki bira festivalinde, Wullf çiftinin otel ve yemek masraflarının 700 avrosunun Film Yapımcısı David Groenewold tarafından ödenmesi. Buradaki bir yemek sonrasında Cumhurbaşkanı Wullf'un, yapımcı Groenewold'a sporsor sağladığı iddia ediliyor.

Hannover Eyalet Mahkemesi'ne suçlamayla ilgili ifade veren Wullf, eski eşini destekleyen bir ifade verdi. Wullf, o geceyi net olarak hatırlamadığını belirtti. Bettina Wulff, eski eşinin tüm faturaları birlikte ödemeye çok gayret ettiğini anlattı. Eski eşinin kredi kartı kullanmayı sevmediğini ve sürekli yanında nakit para taşıdığını belirtti.

Mahkemenin kararını gelecek hafta açıklaması bekleniyor.

ulusalkanal.com.tr

Eniştesi idam edildi Dünya O rapor Ban Ki Moon'a teslim edildi Dünya Cenaze töreninde skandal Dünya Almanya'da Ulusal Kanal seferberliği Dünya