Koronavirüsü atlatan doktor yaşadıklarını anlattı: "Salgın henüz bitmedi"

Kovid-19 salgını tüm dünya ve Türkiye’de etkisini sürdürüyor. Virüse yakalanan ve çeşitli tedavi süreçlerinden sonra yeniden sağlığına kavuşanların anlatımları, tüm vatandaşlar için yol gösterici nitelikte. Sivas’ta görevli doktor Uğur Corut, yaşadığı hastalık ve tedavi sürecini anlattı, vatandaşları salgının henüz bitmediği konusunda uyardı.

Abone ol

Hastanelerde verdikleri ölüm kalım savaşında her gün yüzlerce Kovid-19 hastasının yeniden şifa bulmasını sağlayan sağlık çalışanları da zaman zaman virüse yakalanıyor. Sivas’ta görevli doktor Uğur Corut da Kovid-19’a yakalanarak tedavi gören sağlık neferlerinden…

Hastanede pek çok pozitif vakaya bakan acil servis doktoru Corut, bir gün kendisinde de aynı belirtileri gördü.

Corut, yaklaşık 1 haftalık tedavisinin ardından sağlığına kavuştu.

Doktor Uğur Corut, taburcu edildikten sonra 14 gün karantinada kaldı. Karantinası biter bitmez de yeniden görevinin başına döndü.

Üç çocuk babası Dr. Corut, testinin pozitif çıkmasının ardından en çok ailesi için endişelendiğini belirtiyor.

Uğur Corut, salgının bitmediğine dikkati çekti. Normalleşme döneminde, tedbirlerin her zamankinden daha önemli olduğunu vurguladı.

ulusal.com.tr

Türk Zırhlı Muharebe Aracı HIZIR, Afrika yolunda Gündem İçişleri Bakanlığı duyurdu: Yıldırım-2 Cilo Operasyonu başladı Gündem Diyarbakır aileleri HDP'yi işaret etti: "Onlarda hiç mi utanma yok?" Gündem Şehirlerarası otobüse ilgi azaldı: Ek seferler olmayacak Gündem