Gökhan Töre yarın taburcu olacak

Fenerbahçe derbisi sonrası gittiği mekanda vurulan Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, sağ omuzundan ameliyat oldu. Operasyonun başarılı geçtiği belirtildi. Gökhan Töre'nin yarın taburcu olması bekleniyor. Olayın nasıl geliştiği ise hala netlik kazanmış değil.

Abone ol

Geçtiğimiz gece bir eğlence mekanında sabaha karşı silahla yaralanan Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, ameliyat oldu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Töre'nin sağ omuz bölgesinden başarılı bir operasyon geçirdiği bildirildi.

Gökhan Töre'nin yarın hastaneden taburcu edileceği kaydedildi.

Beşiktaş ve Milli Takım’ın yıldızı Töre'nin 2 yerinden yaralandığı gece facianın eşiğinden dönüldü denilebilir. Çünkü yanında Gökhan’ın yanında Hugo Almeida, Fernandes, Kerim Frei, Ramon Motta, Veli ve Dany de vardı.

Futbolcuların izinsiz dışarı çıktığı gece olayın nasıl meydana geldiği ise hala soru işaretleriyle dolu.

İddiaya göre Gökhan Töre ve birlikte eğlendiği arkadaşları ile yan locada yer alan grup arasında "kadın" meselesinden önce sözlü tartışma çıkmış, sonra da iş büyümüş.

Bu arada etrafa kurşun yağdıran kişinin kimliği tespit edildi. Olaydan sonra kaçan K.B. isimli iş adamının adreslerinde soruşturma yapıldı, aramalar devam ediyor.

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Gökhan Töre'yi ve aynı gece yaralanan kulüp medya sorumlusu Can İpekçi'yi hastanede ziyaret etti.

"Onlar için dua edeceğim. Bir an evvel buradan çıkmaları, aramıza katılmaları için aileleri dua ediyor, biz de dua edeceğiz. Çok üzücü bir olay yaşadık. Zaten buraya gelmeksizin de onların yanında olduğumuzu gayet iyi biliyorlardı. Umarım bir an evvel aramıza katılırlar. Hala şoktayım"

ulusalkanal.com.tr

Fenerbahçe'de Rizespor mesaisi Spor Dev maç, dev kapışma! Spor Aziz Yıldırım taraftar grupları ile görüştü Spor Antalya galibiyete hasret! Spor