Sınır hattında bayram

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TSK'nın komuta kademesiyle birlikte Hatay sınırına gitti. Suriye ve Irak'ın kuzeyinde görev yapan komutanlarla video konferans yöntemiyle görüşme yaptı. Sahadaki son durumu değerlendirdi. Akar, "operasyon koşullarında bayram yapmak kimseye nasip olmaz" dedi.

Abone ol

Suriye sınırının sıfır noktasına gitti, birlikleri inceledi, askerlerin bayramanını kutladı.

Sınırdaki program yoğundu. Akar ve komutanlar geceyi hudut hattında geçirdi. Sabah sınır hattında görevli komandolarla bayramlaştı.

Akar ve komutanlar, daha sonra İdlib ve Afrin’deki faaliyetlerin sevk ve idare edildiği Harekat Merkezi’ne geçti.

Ardından Suriye’nin ve Irak’ın kuzeyindeki operasyon bölgelerinde görevli birliklerin komutanları ile video konferans yöntemiyle görüştü.

Akar'ın sınırda olduğu sırada F-16'lar Irak'ın kuzeyideki PKK hedeflerini bombaladı.

Birliklerde inceleme yapan bakan, 2’nci Ordu Taktik Komuta Yeri’ne de gitti. Sahadaki son durumu ele aldı.

Daha sonra Bakan ve TSK'nın komuta kademesi, ramazan ayının son iftarını Suriye'nin kuzeyindeki operasyonlarda görev alan komandolarla birlikte yaptı.

Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş: Kumpasın hesabının görülmesi zamanıdır Gündem Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’ten bayram mesajı Gündem Bakan Karaismailoğlu açıkladı! Tedbirler gevşetilmeden devam edecek Gündem Bakan Akar'dan Akdeniz Kalkanı Harekatı açıklaması Gündem