İşçi sendikaları Erdoğan ile görüşme talep etti

Tes-İş ve Maden-İş sendikalarının Yatağan şubeleri, 6 Ağustos’ta Muğla'ya gelecek olan Başbakan Erdoğan ile görüşme talebinde bulundu. Sendika temsilcileri 30 Kasım 2013 tarihinde özelleştirmelerin iptal edilmesi yönündeki taleplerini iletmek için başbakan Erdoğan'la görüşmüştü.

Abone ol

Başbakan Tayyip Erdoğan 6 Ağustos'ta Muğla'yı ziyaret edecek. Yatağan termik santrallerinin özelleştirilmesine direnen işçiler de taleplerini bir kez daha yüksek sesle dile getirecek.

Tes-İş ve Maden-İş sendikalarının Yatağan şubeleri, 6 Ağustos’ta Muğla'ya gelecek olan Başbakan Erdoğan ile görüşme talebinde bulundu. Sendika yöneticileri 30 Kasım 2013 tarihinde özelleştirmelerin iptal edilmesi için Başbakan Erdoğan'la görüşmüştü.

Bu görüşmenin geçen zaman içerisinde Yatağan Termik Santrali’nin özelleştirme ihalesi yapıldı ve Rekabet Kurulu da Yatağan Termik Santrali’nin teklif sahiplerine devrinde sakınca bulunmadığını açıkladı.

Sendikalar tarafından ortaklaşa gönderilen talepte; "6 Ağustos 2014 Çarşamba günü Muğla’ya geleceğinizi öğrenmiş bulunmaktayız. Yatağan-Yeniköy- Kemerköy Termik Santralleri ve kömür ocaklarında çalışan işçi arkadaşlarımız adına şahsınızla bir görüşme yapmak istiyoruz. Bilgilerinize arz ederiz" denildi.

ulusalkanal.com.tr

Türk Metal-Sen istediği zam oranını açıkladı Ekonomi Grev Anayasa Mahkemesi'nde Ekonomi Hükümet bu yöntemi bakın ne için kullanıyor Ekonomi Kredi borcu olanlara önemli haber! Ekonomi