Sokak "İstifa" dedi

Yolsuzluk operasyonuyla başlayan Hükümet İstifa eylemleri tüm yurda yayıldı. Bursa, Kocaeli, Muğla, Hatay, Manisa ve Edirne'de yurttaşlar AKP Hükümeti'ne karşı alanlara çıktı, "Milli Meclis Milli Hükümet" dedi.

Abone ol

AKP Hükümeti'ni derinden yaralayan yolsuzluk operasyonları halkı sokaklara döktü. Yurttaşlar meydanları doldurdu.

Bursa'da yurttaşlar Başbakan Erdoğan için davul zurna çaldı, şarkı besteledi.

Adı yolsuzluğa karışan Bakanların çocukları için ise yardım toplandı. İşçi Partisi ve TGB'nin düzenlediği eyleme katılım oldukça yüksekti.

Kardeşlik şehri Hatay'da da eylem vardı. TGB'li gençleirn ayakkabı kutularından para değil, Haziran ayaklanmasında hayatını kaybeden direniş şehitleri çıktı.

Muğla'da da Hükümet istifa sloganları yankılandı. TGB'li gençler Halk Bankası'nın önüne yürüdü. Yolsuzlukların hesabı sordu.

Kocaeli'de TGB'liler eylemdeydi. Gündoğdu Marşı'yla AKP İl Binası önüne yürümek isteyen gençlere polis barikat kurdu. TGB'liler Başbakan Erdoğan'ın Pensilvanya biletini AKP Binası önüne bıraktı.

Manisa'daki eyleme çeşitli kitle örgütleri ve siyasi partiler de katıldı. CHP Manisa Milletvekli Özgür Özel, Başbakan Erdoğan'a Ergenekon sürecindeki hukuksuzlukları hatırlattı.

CHP'liler de Edirne'nin Keşan İlçesi'nde AKP İlçe Binası önüne boş ayakkabı kutuları ve para sayma makineleri bıraktı.

ulusalkanal.com.tr

AİHM zaferinin yansımaları Gündem Demirtaş'tan Erdoğan'a destek! Gündem MHP Lideri'nden sert açıklama Gündem İşçi Partisi ABD Büyükelçiliği'ne yürüyecek Gündem