Çatı davada 4. duruşma: FETÖ hesap veriyor

Fetullahçı Terör Örgütü çatı davası kapsamında, aralarında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in de yer aldığı 73 sanık hakkında açılan davanın dördüncü duruşması başladı. Duruşmada bugün, Samanyolu Yayın Grubu eski genel müdürü Hidayet Karaca savunma yapacak.

Abone ol

FETÖ Çatı Davası’nın dördüncü duruşması başladı.

Aralarında terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in de yer aldığı 73 sanık hakkında açılan davada, sanıklar savunmalarını yapmaya devam ediyor.

Ankara dördüncü Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Dilaver Azim, eski milletvekili İlhan İşbilen, Ali Çelik, Abdülkadir Aksoy, Kazim Avcı ve Alaeddin Kaya katılıyor. İstanbul'da tutuklu bulunan sanık Hidayet Karaca ile ise telekonferans sistemiyle bağlantı kuruluyor.

Salondaki mağdur ve müştekiler arasında kumpas şehidi Yarbay Ali Tatar'ın ağabeyi Ahmet Tatar, 2002'de öldürülen yazar Necip Hablemitoğlu'nun eşi Şengül Hablemitoğlu da hazır bulunuyor.

Duruşmada bugün, Samanyolu Yayın Grubu eski genel müdürü Hidayet Karaca savunma yapacak.

ulusalkanal.com.tr

Krom madeninde mahsur kalan işçi 23 saat sonra kurtarıldı Gündem 29 gün sonra geri adım atıldı Gündem Diyarbakır'da terör saldırısı: Bir şehit Gündem Ebru Gündeş kendini böyle savundu: Ben yapmadım, Reza yaptı Gündem