İsrail, Suriye'yi vurdu mu?

İsrail uçakları Suriye'nin güneyinde bulunan Latakya hava üssünü bombaladı. Hava saldırısında S-300 roketatarların sevkiyatı sırasında bombalandığı iddia edildi.

Abone ol

Pazar akşamı İsrail uçaklarının, Suriye'nin Latakya hava üssünde bulunan S-300 roket atarlarını bombaladığı ileri sürüldü. Bombalanan noktanın Lazkiye şehrinde Şeyh Dahar adında bir mahallede olduğu belirtildi.

Muhalif kaynaklar Suriye'nin güneyinde bulunan Latakya hava üssünün Pazar günü akşam saatlerinde bombalandığını açıkladı.

Hava saldırısının, S-300 hava savunma füzelerinin sevkiyatı üzerine düzenlediği iddia edildi. Ancak Lübnanlı ve Filistinli kaynakların iddiası henüz doğrulanmadı.

Hareetz gazetesi haberinde ise İsrailli yetkililerin "Suriye ve Hizbullah arasında silah sevkiyatına izin vermeyeceğiz" dediklerini hatırlatıldı. Haberde, 2 hafta önce İsrail Başbakanı Bünyamin Netanyahu İsrail'in silah trasferini engelemeye yönelik çalışmaların sinyalini verdiğine de işaret edildi.

ulusalkanal.com.tr

Protestolar Almanya'ya da sıçradı Dünya Küba'ya yıllar sonra sürpriz ziyaret Dünya Dünya Kupası için evlerinden oluyorlar Dünya Ukrayna’da sular durulmuyor Dünya