Türk bayrağı suç oldu

1 Mayıs 2013 tarihinde elinde Türk bayrağıyla Orduevi’ne girişi engellenip, pencereden bayrak sallamamak koşuluyla içeri girebilen emekli Hava Astsubay Sabahattin Ünal’a bu kez de 2016 yılına kadar Orduevlerine giriş yasağı getirildi.

Abone ol

Emekli Hava Astsubayı Sabahattin Ünal’ın Orduevlerine girişi 2016 yılına kadar yasaklandı. Ünal daha önce de 1 Mayıs 2013 günü Ankara Tandoğan Orduevine elinde Türk Bayrağı ile girmek istemiş ancak buna izin verilmemişti. Sabahattin Ünal, 29 Ekim 2013 günü Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sonucunda yine aynı Orduevine girmek için kartını görevliye verdi ancak kartı geçersiz gösterildi. Sabahattin Ünal Aydınlık’a yaptığı açıklamada, bağlı olduğu Hava Kuvvetleri Personel Şubesi’ini arayınca 15 Mayıs 2016 tarihine kadar askeri tesislere girişinin yasaklandığını öğrendiğini söyledi. Askeri tesislere girişinin neden yasaklandığını anlayamadığını kaydeden Ünal, mücadelesine sonuna kadar devam edeceğini belirtti.

AYDINLIK/ ANKARA

F Tipi, örgüt böyle kuruldu Gündem 2013 damgasını vuran gazate mansetleri Gündem Şahin'den imam itirafı Gündem Asgari ücret zammı açıklandı! Gündem