PKK'dan HDP'ye baraj bombası

PKK'nın planı bu kez tutumadı. Şanlıurfa'da 5 terörist, bir parka bomba yerleştirirken yakalandı. O parkta, HDP'nin bir etkinlik düzenleyeceği öğrenildi.

Abone ol

Güvenlik güçleri PKK'nın sabotaj planı son anda engelledi. Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesindeki bir parka bomba yerleştiren 5 PKK'lı yakalandı. PKK'lıların, HDP'nin etkinliği sırasında bombayı patlatmayı planladıkları öğrenildi.

İlçede zırhlı polis aracına bombalı saldırı yapılmış, güvenlik güçleri de önlemlerini artırmıştı. PKK'nın planı, bu kapsamda yapılan çalışmalar sırasında gün yüzüne çıkarıldı.

Hürriyet Mahallesindeki parka bomba yerleştirmeye çalışan PKK'lılar güvenlik güçleri tarafından farkedildi. 1'i yaralı olmak üzere 5 terörist yakalandı. PKK'lılardan ikisinin dağ kadrosunda sabotaj eğitimi aldığı tespit edildi.

Sorgulanan PKK'lı 5 teröristin, HDP'nin "özerklik" etkinliğinde sabotaj yapmayı planladığı ortaya çıktı. Bu fotoğraf karesinde ise teröristlerin plan yaptığı görülüyor.

Ayrıca 'özerklik ilan edilmesi' faaliyetlerini organize eden ve halkı bu yönde baskı yapan 17 kişi gözaltına alındı.

ulusalkanal.com.tr

Programa eski CHP Milletvekili Özgündüz'ün sözleri damga vurdu Gündem Boydak serbest bırakıldı Gündem Kılıçdaroğlu'ndan Vatan Partisi açıklaması: Görüşmeler devam ediyor Gündem Teröristlerin öldürülme anı kamerada Gündem