Son dakika haberleri... Balıkesir'de deprem (11 Aralık 2019 Çarşamba son depremler)

Balıkesir Akçaköy'de saat 16:15'te 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 9 kilometre olarak açıklandı.

Abone ol

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, Balıkesir Akçaköy'de saat 16:15'te 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 9 kilometre olarak açıklandı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı ise depremin büyüklüğünü 3.7 olarak açıkladı. AFAD verilerine göre deprem yerin 13 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

ulusal.com.tr

MEB açıkladı! O okulun yöneticileri görevden uzaklaştırıldı Gündem Kayıp dağcılar Mert Alparslan ve Efe Sarp'la ilgili yeni gelişme Gündem Turgay Öztoprak'a 12 yıl ceza Gündem Erdoğan'dan Orhan Pamuk açıklaması Gündem