Maide Anne'nin evlat nöbeti sürüyor

Evlat nöbetinin yurt dışındaki adresine uzanıyoruz şimdide... PKK ile mücadelenin Avrupa'daki sembolü Maide T, Başbakanlık binası önünde eylemdeydi. Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan kızı Nilüfer için mücadelesini sürdürüyor. Maide Anne, Alman hükümeti konuyla ilgilenene kadar eylemlerine devam edeceğini belirtti.

Abone ol

Terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan kızı için ülkenin birçok yerinde ses yükseltti. Yetmedi, eylemini yargıya taşıyıp, Alman devletine karşı dava sürecini başlattı. PKK ile mücadelenin Avrupa'daki sembolü Maide Anne'nin evlat nöbeti sürüyor.

Maide T, Almanya Başbakanı Angela Merkel'in başkanlığında düzenlenen Bakanlar Kurulu toplantısı öncesinde Başbakanlık binası önündeki yerini aldı. "PKK bir virüstür. Bana çocuğumu kurtarmak için yardım edin" yazılı pankartını açtı. Eylemine başladı.

Diyarbakır annelerinin evlat nöbetini selamlayan Maide Anne, terör örgütü PKK'nın yıllarca herkesin canını acıttığını belirtti. "Artık yeter" dedi.

12 Kasım 2019'da okula gitmek için evden ayrılan kızından o günden bu yana haber alamıyor. Alman hükümeti konuyla ilgilenene kadar da eylemlerine devam edeceğini söylüyor.

ulusal.com.tr

Berlusconi Kovid-19'a yakalandı Dünya Markey'den yeni açıklama: Renkli devrim senaryosuna izin vermedik Dünya Almanya Kuzey Akım 2'de kararlı Dünya Libya'da bir toplu mezar daha bulundu Dünya