Bakü'de zafer buluşması

Şuşa zaferi sonrası Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Bakü'ye gitti. İkili Şuşa zaferini kutlayarak Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü.

Abone ol

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Azerbyacan'da..

İki Bakan Şuşa'nın işgalden kurtarıldığı haberi ile bölgeye hareket etti. Bakü'ye giden bakanlara Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar'da eşilk etti.

Çavuşoğlu ve Akar, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile bir araya geldi.

Kadim kentin işgalden kurtarılmasının sevincini yaşadıklarını vurgulayan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Azerbaycan ordusunu tebrik etti.

İki ülkenin ebediyen "İki devlet bir millet" olduğunu ifade eden Akar, da "Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri, kendi başına zaferi elde edebilecek, işgal altındaki öz topraklarını kurtaracak azim ve kararlılıkla birlikte buna da muktedir olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir." diye konuştu.

Görüşmeye Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ile Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov da katıldı.

ulusal.com.tr

İzmir'de 6,9 büyüklüğünde deprem (30 Ekim 2020 Kandilli Rasathanesi- AFAD son depremler) Gündem AB'den Türkiye karşıtı hamle Gündem Sağlık Bakanı Koca'dan önemli uyarı Gündem Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak istifa etti Gündem