19 Aralık 2016 Pazartesi İstanbul ve Ankara'da okullar tatil mi (Pazartesi günü okullar tatil mi)

İstanbul ve Ankara'da kar yağışı zaman zaman etkili oluyor. Milyonlarca öğrenci ve velinin merak ettiği İstanbul'da ve Ankara'da okullar tatil mi sorusu haberimizde... Valilik İstanbul'da ve Ankara'da okullar tatil mi sorusuyla ilgili bir açıklama yaptı mı? Soğuk ve karlı havanın Batı'ya kayması ile birlikte İstanbul ile Ankara'da okulların tatil edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. Peki 19 Aralık Pazartesi 2016 okullar tatil mi? İstanbul ve Ankara valiliklerinden konu ile ilgili açıklama yaptığı anda haberimizden öğrenebilirsiniz.

Abone ol

Kar yağışı İstanbul'da zaman zaman etkili olurken, Ankara'da yoğun bir şekilde görülüyor. İstanbul ve Ankara'da kar yağışının başlanmasıyla birlikte okulların 19 Aralık pazartesi tatil olup olmayacağı merak konusu oldu. Dondurucu soğuklarla birlikte İstanbul'da ve Ankara'da okulların tatil olup olmayacağı hakkında yetkili kişilerce herhangi bir açıklama yapıldı mı? Öğrencilerin ve velilerin merak ettiği bu sorunun cevabı daha yetkililerce gelmedi. Ankara ve İstanbul'da okulların tatil olmasına dair herhangi bir açıklamayı, yapıldığı an haberimizde görebileceksiniz.

İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR

İstanbul'da kar yağışı yağmurla karışık şekilde ara sıra etkisini gösteriyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul’da bugün karla karışık yağmur, zamanla kar yağışının görüleceğini duyurmuştu.

19 ARALIK PAZARTESİ GÜNÜ İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ?

İstanbul'da hafta sonu yağmurla birlikte aralıklı olarak kar yağışı etkili oluyor. İstanbul'da yaşayan milyonlarca öğrenci ve veli, 19 Aralık pazartesi günü okulların tatil olup olmadığını merak ediyor.

19 Aralık'ta İstanbul'da okulların tatil olup olmadığına yönelik İstanbul Valiliği, İstanbul Valisi Vasip Şahin ya da İl Milli Eğitim Müdürlüğünden herhangi bir açıklama gelmedi.

ANKARA'DA KAR YAĞIŞI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Başkent Ankara'da 17 Aralık 2016 Cumartesi ve 118 Aralık 2016 Pazar günleri için son hava tahminlerini açıkladı.Geride bıraktığımız haftada Ankaralılar özellikle yüksek kesimlerde kar yağışı yaşadı. Özellikle Perşembe gecesi başlayan kar yağışı, Sabaha kadar tüm ilde etkisini gösterdi. Hafta sonunda ise kar yağışı yerini bulutlu havaya bırakmasına rağmen, gece sıcaklıkları -10 derece civarlarında seyredecek.

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre Ankara'da hava durumunun,

17 Aralık 2016 Cumartesi günü 0 derece ve çok bulutlu,

18 Aralık 2016 Pazar günü 0 derece ve az bulutlu olması bekleniyor.

En düşük sıcaklıkların 17 Aralık 2016 Cumartesi -9, 18 Aralık 2016 Pazar -11 derece olacağı tahmin ediliyor.

19 ARALIK PAZARTESİ GÜNÜ ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Hafta sonu Ankara'da havanın soğuk olmasıyla birlikte kar yağışı da etkili oluyor. Ankara'da yaşayan öğrenci ve veliler okulların 19 Aralık Pazartesi günü tatil olup olmayacağını merak ediyor.

19 Aralık pazartesi günü Ankara'da okulların tatil olup olmayacağına dair Valilik, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ya da Büyükşehir belediyesinden herhangi bir açıklama yapılmadı.

19 Aralık Pazartesi günü Ankara ve İstanbul'da okulların tatil olup olmayacağına yönelik gelecek her türlü açıklamayı habermizde görebileceksiniz.

ulusalkanal.com.tr

MEB, 614 personelin çalışma iznini iade etti Gündem FETÖ'nün Ankara'daki ikinci darbe iddianamesi tamamlandı Gündem 3 ilçede kentsel dönüşüm başlıyor Gündem AB'den Türkiye mutabakatı Gündem