Twitter'den iki yeni hizmet!

Sosyal medya sitesi Twitter, birkaç ay önce müjdesini verdiği iki yeni özelliği hizmete soktu: Grup mesajlaşma ve yeni mobil video deneyimi.

Abone ol

Twitter, daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmak için yeni özellikler üzerinde çalışmayı sürdürüyor. Kısa bir süre önce blogundan yeni özelliklerin yolda olduğunu duyuran Twitter, bugün iki önemli yeniliği duyurdu.

Bir grupla özel olarak sohbet edin

Twitter’daki özel konuşmalar, platformdaki herkese açık olan deneyimi tamamlayıcı bir unsurdur. Tweet’leri okumayı tercih edebilir ama onlar hakkındaki konuşmayı özel olarak sürdürmek isteyebilirsiniz. Herkese açık bir sohbete daha küçük bir grupla, özel olarak devam etmek istiyor veya gördüğünüz bir Tweet üzerine kendiniz bir sohbet başlatmak istiyor olabilirsiniz. Twitter kullanıcılarının çoğu, sadece Twitter’da takip ettiği insanlar veya markalara ulaşmak için direkt mesaj yönetimini kullanıyor. Şimdi bu özellikle bir grupla da özel olarak sohbet etme imkanı geliyor. Bu özellik, yani gruplarla özel olarak konuşabiliyor olmak , Twitter’da kiminle ve nasıl konuşuyor olacağınız hakkında daha fazla seçenek sunuyor.

(CnnTürk)

Facebook nihayet çözüm buldu Bilim ve Teknoloji Saldırıyı üstlendiler! Bilim ve Teknoloji Facebook ve Instagram çöktü! Bilim ve Teknoloji Google Chrome içinde "Gizli oyun" var! Bilim ve Teknoloji