Türkiye 21.00'de tek yürek olacak

23 Nisan kutlamaları koronavirüs önlemleri çerçevesinde sınırlandırılsa da coşku ve heyecanımız aynı. Tüm Türkiye saat 21.00'de eş zamanlı olarak tek ses İstiklal Marşı'nı okuyacak. Bu kapsamda Deniz Kuvvetleri'ne ait 31 gemiden 23 limanda İstiklal Marşı sesi yükselecek.

Abone ol

Tüm Türkiye saat 21.00'de tek yürek olup İstiklal Marşı'nı okuyacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu evlerden sokaklara taşacak. Kovid-19 tedbirleri kapsamında herkes balkonlara çıkıp hep bir ağızdan okuyacak İstiklal Marşı'nı.

Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'dan açıklama geldi. Bakanlık, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda Deniz Kuvvetleri Komutanlığına ait 31 geminin 23 limanı ziyaret edeceğini belirtti.

Sahile en yakın mesafede demirleyecek gemilerden saat 21.00'de İstiklal Marşı okunacak.23 limandan aynı anda İstiklal Marşı yankılanacak.

İletişim Başkanlığı tüm vatandaşları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yarın 21.00'de evlerinin balkonlarında ve pencerelerinde İstiklal Marşı okumaya davet etti.

ulusal.com.tr

23 Nisan tüm coşkusuyla kutlanıyor Gündem Prof. Dr. Ercüment Ovalı'dan aşı açıklaması Gündem Sahil Güvenlik Komutanlığı, 23 Nisan'ı anlamlı bir kliple kutladı Gündem TBMM'nin 100. Yılı için türkü söylediler Gündem