Bahçeli'den ilk açıklama

MHP lideri Bahçeli, "Kolay kolay partiyi teslim edemeyiz. Yargı yolunu kullanacağız ve sonuna kadar da devam edeceğiz. Hiç kimse bizden olağan kongrenin dışında olağanüstü kongre beklemesin" dedi

Abone ol

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Mahkemenin olağanüstü kurultay talebini kabul etmesi hakkında, "Kolay kolay partiyi teslim edemeyiz. Bunun için yargı yolunu kullanacağız ve sonuna kadar da devam edeceğiz. Hiç kimse olağan kongrenin dışında bizden olağanüstü kongre beklemesin. Yargı yolunu kendileri kullandı, şimdi biz kullanmaya başlayacağız." dedi.

Bahçeli'nin açıklamalası şöyle;

18 Mart 2018 tarihinde 12. olağan Kurultay kararı almıştır. 9 Ekim 2016 tarihinden itibaren ilçe kongresi süreci başlatılıyor. ilk kongresiyle 12. olağan kongreye gidilecektir.

Bu süreci sabredemeden yaptıkları üstün ziyaretlerle planlanmıştır. Partiyi kolay kolay bu zihniyete teslim edemeyiz.

Hiç kimse olağan konrge haricinde bizden kongre beklenmesin. Şimdi yargıyı biz kullanmaya başlayacağız.

Şu an için sulh hukuk mahkemesinin verdiği bir karar var. Bu karara MHP saygı duyuyor, ancak hukuk yolunun tükenmediği kanaatiyle hareket etmek suretiyle 18 Mart 2018 tarihinde olağanüstü kongremizi Allah'ın izniyle gerçekleştireceğiz."

Ortaöğretimde başörtüsüne iptal başvurusu reddedildi Gündem Ortaöğretimde başörtüsüne iptal başvurusu reddedildi Gündem Hükümet, fezlekeler için geçici yasa teklifini Meclis'te imzaya açtı Gündem Hükümet, fezlekeler için geçici yasa teklifini Meclis'te imzaya açtı Gündem