The Guardian: Martin Skrtel, Fenerbahçe ile anlaştı

İngiliz The Guardian gazetesi, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin talip olduğu Slovak savunma oyuncusu Martin Skrtel'in gelecek sezon oynayacağı kulübün netleştiğini iddia etti.

Abone ol

Gazete, üç kulübün kadrosuna katmak için büyük yarış verdiği Skrtel'in bonservisi için Liverpool ve Fenerbahçe'nin kesin anlaşma sağladığını yazdı.

The Guardian, sarı lacivertlilerin 32 yaşında ve 1.91 metre boyundaki Skrtel'e karşılık İngiliz ekibine 7 milyon Euro (23 milyon TL) ödeyeceği duyurdu.

Galatasaray ve Beşiktaş'ın yanı sıra Çin ve Almanya'dan da teklifler alan Martin Skrtel'in transferinde, oyuncunun tercininin de büyük rol oynadığı bildirildi.

Skrtel'in, Fenerbahçe'de oynayan vatandaşı Miroslav Stoch'a sarı lacivertli kulüpteki ortamı sorup araştırma yaptığı, olumlu cevap alması üzerine sarı lacivertli kulübü tercih ettiği belirtildi.

EURO2016'da mücadele eden Slovakya Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan Skrtel, Liverpool formasıyla geçtiğimiz sezon Premier League'de 22 maçta süre almıştı.

The Guardian gazetesi, Martin Skrtel'in Fenerbahçe'den alacağı yıllık ücret konusunda ise bir bilgi vermedi. Ancak bu rakamın yıllık 3 milyon Euro civarında olduğu konuşuluyor./Hürriyet

Fikret Orman'dan 'Gökhan Gönül' açıklaması Spor Romanya puanla tanıştı! Spor Terim: 'Biraz kestir mi diyelim?' Spor Slovakya'dan tarihi galibiyet Spor