İran'dan ABD'ye: Artık biz varız

İran Genelkurmayı Operasyon Daire Başkanı General Mustafa Selami İslam devriminin 37'inci yılında yurtdışından gelen ziyaretçilere konuştu. Ulusal Kanal'ın da yer aldığı toplantıda General Selami, Amerika'ya meydan okudu. “Suriyelilerin mülteci olmasını kaldıramıyoruz” diyen Selami, “Artık bütün dünya dengelerinde biz varız. Bu düzeni yok edeceğiz” dedi.

Abone ol

İran Genelkurmay İkinci Başkanı General Mustafa Selami, devrimin 37'inci yıldönümününde yabancı konuklara bir konuşma yaptı.

Ulusal Kanal'ın da yer aldığı ve başkent Tahran'da yapılan toplantıda General Selami Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail'e sert mesajlarla yüklendi.

“BU DÜZENİ YOK EDECEĞİZ”

İran'ın ambargolara direndiğini hatırlatan General Selami, “Buna rağmen daha fazla saldırdılar, mühendislerimizi öldürdüler yine de atomu parçalamayı başardık” diye konuştu.

General Selami, "ABD neden her yerde diktatörler yaratıyor? Biz artık güç kazandık. Herkes biliyor ki, uluslararası dengelerde artık biz varız. Bütün masalarda bizi görüyorsunuz. Bu düzeni yok edeceğiz." şeklinde konuştu.

Suriyelilerin mülteci olmasını ve ölmesini kaldıramıyoruz diyen General Selami, “Biz mazlum halklara zulmedenlere karşı canımızla mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

ulusalkanal.com.tr

Aleksandr Dugin'den Ulusal Kanal'a önemli açıklamalar Dünya Güney Afrika son 35 yılın en kurak yılını geçiriyor Dünya İran, Suudi Arabistan'ı uyardı Dünya Suudi jetlerinin İncirlik'e indiği iddiası güvenlik kaynakları tarafından yalanlandı Dünya