İşte açılım hukuku

BDP'li Şırnak Belediyesi'nin, PKK kampına sıcak karavana gönderdiği ortaya çıktı. Skandal olay, PKK'lılara karavana taşıyan aracın uçuruma yuvarlanmasıyla anlaşıldı. Ancak açılım hukuku devreye girdi, jandarma olayın üzerini örttü. İşte normal bir hukuk devletinde BDP'nin kapatılmasına yetecek skandalın ayrıntıları...

Abone ol

BDP'li Şırnak Belediyesi'nin, Cudi Dağı'ndaki PKK kampına belediye yemekhanesinden sıcak yemek götürdüğü ortaya çıktı.

Gazeteport internet sitesinin haberine göre skandal olay, 4 Kasım'da PKK kampına sıcak yemek götüren Belediye aracının uçuruma yuvarlanmasıyla ortaya çıktı. Serdehl mezrası yakınlarında 200 metrelik uçuruma yuvarlanan araçta bulunan iki belediye çalışanı ve iki PKK'lı öldü.

Ancak, kazanın ardından yaşananlar daha büyük bir skandalı ortaya çıkardı. PKK'lılar, aracın kaza yaptığını BDP'li belediyeye haber verdi. PKK'lılar, kazada ölen iki militanın da cesedini aldı. PKK'lıların ardından olay yerine giden Jandarma, normal bir kazaymış gibi tutanak tuttu.

Çadır hukuku devreye girdi ve BDP'li Şırnak Belediyesi'nin PKK kampına sıcak yemek taşımasının üzeri örtüldü.

BDP'li Şırnak Belediyesi'nin PKK kampına belediye aracıyla sıcak yemek servisi, BDP'nin kapatılması için tek başına yeterli bir delil oluşturuyor.

ulusalkanal.com.tr

İşçi Partisi: Türkiye'yi böldürmeyeceğiz Gündem 'Halkın belediyesini kurmaya hazırız' Gündem AKP-PKK ortaklığının “iç barış” projesinde Cumhuriyet ve Sözcü’ye dayatılan rol Gündem CHP'li Serter: Türbana sessiz kalmak suç ortaklığıdır Gündem