Şehit polislere veda

Iğdır'da PKK'lıların kurduğu pusuda şehit olan polis memurları Burhan Gaffar ve Olgun Kurbanoğlu memleketlerinde toprağa verildi. Şehit polis memuru Kurbanoğlu, 1 hafta önce kaybettiği annesinin yanına defnedildi.

Abone ol

Iğır ve Batman'da PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Burhan Gaffar ve Olgun Kurbanoğlu için memleketlerinde tören düzenlendi.

İlk törenin adresi Elazığ'dı. Batman'daki saldırıda şehit olan Burhan Gaffar için Ataşehir Mevlana Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene katılan binlerce yurttaş, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı.

Cenaze namazından sonra şehit polis Baskil İlçesi'ne bağlı Karaali Köyü'ne götürüldü.

Iğdır'ın Karakoyunlu İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan polis memuru Olgun Kurbanoğlu, doğum yeri olan Kars'ta toprağa verildi.

Kurbanoğlu için Iğdır Devlet Hastanesi önünde tören düzenlendi. Törenin ardından Olgun Kurbanoğlu'nun cenazesi helikopterle Erzurum'a oradan da Kars'a gönderildi.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde Olgun Kurbanoğlu için düzenlenen resmi törene devlet erkanının yanı sıra çok sayıda yurttaş da katıldı.

Törenin ardından şehidin cenazesi annesi Sezile Kurbanoğlu'nun yanına defnedildi.

Kurbanoğlu'nu vuran teröristlerin yakalanması için yapılan operasyonda kaçan 2 teröristten birini etkisiz hale getirildiği, diğer teröristin ise yaralı olarak yakalandığı bildirildi.

ulusalkanal.com.tr

PKK'lı teröristler baba ile oğlunu kaçırdı Gündem AVM inşaatında göçük! Ölü ve yaralılar var Gündem Kilis'te 5 IŞİD üyesi yakalandı Gündem Cem Uzan haklı bulundu Gündem