Barış takımdan dışlanıyor! Survivor 53. yeni bölüm fragmanı izle... Adaya veda eden isim kim olacak?

TV8'in sevilen programı Survivor'da dün yaşanan gergin anlar nedeniyle seyirciler nefessiz dakikalar yaşadı. Yasin ile Barış'ın kavgası ise güne damga vurdu.

Abone ol

Büyük ödül için yarışan ünlüler ve gönüllüler takımı kıyasıya rekabet etti. Gönüllüler takımında ise Yasin'in oyun kazanamaması nedeniyle Barış'ın üzerine gitmesi iplerin gerilmesine neden oldu.

Kritik oyunlarda Barış'ta oyun kazanamayınca Yasin'i suçlayınca Yasin'in Barış'ı itmesi kavgaya neden oldu.

Takım arkadaşları tarafından ayrılan ikiliyi Acun Ilıcalı oyun dışı bıraktı. Daha sonra ise oyuncuların akıbetinin tartışılacağını söyledi.

Daha sonra adaya dönen ikiliyi takım arkadaşları karşıladı fakat Yasin arkadaşları tarafından hoşgörü ile karşılanırken Barış'ın takım dışı kaldığı görüldü.

Bu akşam Survivor'ın yeni bölüm fragmanında ise Ilıcalı'nın konseyde bu konuyu gündeme getireceği görüldü.

SURVIVOR 53. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Çukur'un yeni bölümü yayınlandı! Çukur'un son bölümünde neler yaşandı? Çukur 3. sezon 26. bölüm izle... Medya Ya İstiklal Ya Ölüm 11. ve 12. bölüm izle... Ya İstiklal Ya Ölüm final mi yaptı? Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Medya Özge asıl suçluları buldu! Beni Bırakma 436. bölüm izle...20 Nisan Pazartesi 2020 son bölüm izle... Beni Bırakma 436. bölüm özeti… Medya Gopi'ye hain tuzak! Masum 30. bölüm fragmanı izle…Kanal 7 dizisinde bugün neler yaşanacak? 30 Nisan Salı 2020 Masum özet… Medya