AKP kulisleri kaynıyor

Yolsuzluk ve rüşvetten AKP'liler de çok rahatsız. AKP kulislerinde "yolsuzluk yapan, rüşvet alan cezasını çeksin" sesleri yükseliyor. O isimlerden biri de Ertuğrul Günay... Bir diğeri de AKP kurucusu Eski Başbakan yardımcısı Ertuğrul Yalçınbayır...

Abone ol

AKP içinde de taraflar netleşmeye başlıyor. AKP'nin Meclis kulislerindeki tek gündem cemaat ile olan savaş. AKP'li vekiller "rüşvet alan, yolsuzluk yapan cezasını çeksin" diyor. Kimi kulislerde kimi de kamuoyu önünde görüşlerini açıklıyor.

AKP İzmir Milletvekillerinden Ertuğrul Günay çok net. Günay, 4 bakanı da istafa çağırdı. Günay, emniyete ve yargıya müdahalenin de vahim olduğunu belirtti.

AKP Kurucularından Eski Başbakan Yardımcısı Ertuğrul Yalçınbayır da "AKP Hükümeti fiilen bitmiştir" dedi. Ulusal Kanal canlı yayınına telefonla katılan Yalçınbayır, Hükümet için güvenoyunun şart olduğunu söyledi.

“61. Hükümet fiilen bitmiştir. Yeniden bir güvenoyuyla hükümet kurulur kurulmaz bunlar tartışılır, Tayyip Bey kurar. 62'yi kurar. Ama mutlak suretle bu hükümetin güvenoyuna ihtiyacı var”

ulusalkanal.com.tr

Bu eylemi MHP yaptı Gündem TUSİAD cemaat'ten yana Gündem Görevden almalar TRT'ye sıçradı Gündem Ramazan Akyürek'in sicili Gündem