Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri açıklandı mı? MEB sözleşmeli öğretmen mülakat yerlerini öğren... Atama ne zaman gerçekleşecek?

Sözleşmeli öğretmen mülakat sonucu olumlu geçenler için yapılacak yeni mülakatın yerleri bugün açıklanacak. İlan edilen sınav yerlerinde öğretmen adayları ter dökecek. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri açıklandı mı? MEB sözleşmeli öğretmen mülakat yerlerini öğren...

Abone ol

5-22 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan sözlü mülakat için yerlerin MEB tarafından bugün açıklanması bekleniyor. Yapılan sınavın sonuçları ise 25 Şubat'ta açıklanacak. Böylece kazananlar atama yapmaya hak kazanmış olacaklar.

9-13 Mart'ta sözlü mülakatı kazanan adaylar öğretmenlik yapmak istedikleri yerleri tercih edecekler. Atama tercih sonuçları ise 18 Mart'ta açıklanmış olacak.

Mülakat yerini sorgulamak için buraya tıklayınız.

ulusal.com.tr

112'yi meşgul eden kişiye 309 lira para cezası Sağlık AUZEF sınav sonucunu sorgula! AUZEF final sınavı sonuçları açıklandı... İptal olan sorular hakkında duyuru geldi... Sağlık Sağlık Bakanı Koca: 9 yaralı Türkiye'ye getirilecek Sağlık AÖF sınav soruları ve cevapları açıklandı! AÖF soru kitapçığı... AÖF final sonuçları açıklandı mı? Sağlık