Konya'da Çanakkale temalı kan bağışı

Konya'da Selçuklu Belediyesi ve Selçuklu Kızılay Şubesi iş birliğinde Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale temalı kan bağışı etkinliği düzenlendi. Etkinlikte 1071 ünite kan bağışı hedefleniyor.

Abone ol

Belediyenin önüne Kızılay çadırları kurdurlar. "Kanımızda vefa var" diyerek yola çıktılar. Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale temalı kan bağışı etkinliğini yaptılar. Hedef 1071 ünite kan bağışı...

Bu anlamlı etkinlik, Konya'da Selçuklu Belediyesi ve Selçuklu Kızılay Şubesi işbirliğinde düzenlendi. Etkinlik kapsamında Kurtuluş Savaşı dönemini yansıtan tiyatro gösterileri sunuldu. Kızılay'ın kuruluşundan günümüze sürecini anlatan “Geçmişten günümüze Çanakkale” isimli resim sergisi açıldı.

Etkinliğe, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da katıldı.

Kan bağışı yapan vatandaşlara da hediye olarak köstekli saat, cihadiye yüzüğü, Türk bayrağı ve Azerbaycan bayrağı ile Hilal-i Ahmer sertifikası verildi.

ulusal.com.tr

İzmirli iş insanları depremzedeler için birleşti Yurt Meşe ağacından gelen lezzet Yurt Sağanak hayatı olumsuz etkiledi Yurt Marmara'da 3,7 büyüklüğünde deprem Yurt