AKP'li milletvekilleri Beştepe'de

Başkent çok hareketli bir gün yaşıyor. Gözler Başbakan Davutoğlu'nun AKP MYK'sına çevrilmişken, Beştepe'deki Saray'da dikkat çeken görüşme trafiği yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan programında yer almamasına rağmen bazı Meclis komisyonu başkanları ve milletvekillerini ağırlıyor

Abone ol

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarının olağan görüşme dediği 100 dakikalık Erdoğan – Davutoğlu zirvesinden çıkan krizin yankıları sürüyor.

AKP MYK'sı Başbakan Davutoğlu başkanlığında toplanırken, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda da dikkat çeken görüşme trafiği yaşanıyor.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan; Meclis Çevre, İnsan Hakları ve Dilekçe komisyonları başkanları ile çok sayıda milletvekilini Sarayda ağırlıyor.

Erdoğan'ın resmi programında olmayan görüşmelerin, milletvekillerinden gelen talepler doğrultusunda yapılan rutin görüşmeler olduğu belirtiliyor. Ancak zamanlama ve resmi programda olmaması dikkat çekiyor.

Erdoğan saat 14'te Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya, saat 15'te Katar Savunma Bakanı Halid Bin Al Attıyah, saat 16'da ise MİT Müsteşarı Hakan Fidan'la görüşecek.

ulusalkanal.com.tr

Burhan Kuzu’dan Davutoğlu yorumu Gündem Burhan Kuzu’dan Davutoğlu yorumu Gündem Kilis'e 3 roket düştü! Olay yerine ambulanslar sevk edildi Gündem AKP İlçe Başkanı Fuat Meriç gözaltına alındı Gündem