Erdoğan'dan ittifak açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mart 2019'da yapılması planlanan yerel seçimlerde bazı şehirlerde MHP ile ittifak yapmaya ihtiyaç olmadığını söyledi. Bazı illerde ihtiyaç halinde ittifak yapabileceklerini belirten Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile oturup konuşabileceklerini ifade etti.

Abone ol

"İhtiyaç halinde MHP ile ittifak yaparız" dedi, bazı illeri kapsam dışı bıraktı.

AKP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve Tayyip Erdoğan, 14 Eylül Cuma günü partisinin il başkanlarıyla Ankara'da bir toplantı yapmıştı.

Toplantının basına açık bölümünde MHP ile ittifaka ilişkin böyle bir değerlendirme yapan Erdoğan'ın basına kapalı bölümde söylediği bazı ifadeleri ortaya çıktı.

Hürriyet gazetesinin haberine göre Erdoğan, MHP ile bazı illerde ittifak yapmaya ihtiyaç olmadığını söyledi. Diğer kentler için ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile oturup konuşabileceklerini ifade etti.

Erdoğan, toplantıda il başkanlarını da uyardı. Belediye başkanlığı adaylığı için talimat gelmeden istifa etmemelerini istedi.

ulusal.com.tr

Vatan Partisi ve Öncü Gençlik KDHC ziyaretini tamamladı Gündem Başkan Ali Koç, Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi Vakfını ziyaret etti Gündem Saygı ve minnetle anıyoruz Gündem "Milli eğitim ailemizin her ferdi omuzlarında büyük sorumluluk taşıyor" Gündem