Meral Akşener Gelecek Partisi'ni ziyaret etti

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi ve CHP'nin ardından Gelecek Partisi'ni de ziyaret etti. Görüşmenin ardından Ahmet Davutoğlu ile açıklama yapan Akşener, "Evimizde gibi ağırlandık, gerçekten çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. İki isim de açıklamada Joe Biden'ın Türkiye karşıtı sözleri üzerinden iktidarı eleştirdi, Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili tartışmalara değindi.

Abone ol

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in DEVA Partisi ve CHP'nin ardından yeni durağı Gelecek Partisi oldu. Genel merkez binasını ziyaret eden Akşener Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından iki lider de kameralar karşısına geçti.

İki isim de Joe Biden'ın küstah sözlerine değindi. Hedeflerinde Ak Parti vardı.

Cumhurbaşkanlığı tartışmaları da gündemdeydi. Davutoğlu'na eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün aday olacağı iddiaları soruldu.

Akşener de eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in sözlerini hatırlattı.

ulusal.com.tr

Yurt genelinde 7. büyük denetim Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cuma günü bir müjde vereceğiz Gündem Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması Gündem Mısır'ın Türkiye'den beklentileri Gündem