PKK'ya destek veren belediye başkanlarına Halk TV kucak açtı

Teröre destek verdikleri gerekçesiyle görevden alınan HDP'li 3 belediye başkanı Halk TV'ye konuk oldu. Ak Partili Burhan Kuzu "Terör örgütü propagandasına asla müsaade edilemez" diyerek programa tepki gösterdi.

Abone ol

PKK'ya destek veren belediye başkanlarına Halk Tv kucak açtı.

İçişleri Bakanlığının görevden aldığı HDP'li Mardin, Diyarbakır ve Van Büyükşehir Belediye Başkanları Halk TV'de Siyaset Kültürü programına katıldı.

Ahmet Türk, Selçuk Mızraklı ve Bedia Özgökçe Ertan katıldıkları programda, siyasi çevrelerden medet umdu.

Yaklaşık 2 saat süren programa, Ak Partili Burhan Kuzu'dan tepki geldi. Kuzu, "RTÜK, bu konuda gerekeni yapacaktır. Terör örgütü propagandasına asla müsaade edilemez" açıklaması yaptı.

ulusal.com.tr

Star, Akşam ve Güneş gazeteleri ile 24 TV'yi barındıran Türkmedya'dan son dakika kapatma kararı Medya Son dakika haberleri... RTÜK’ten flaş FOX TV ve Yasak Elma dizisi kararı Medya Berna Kürekçi Şendir ile TRT'nin yolları ayrıldı! Berna Kürekçi Şendir kimdir Medya SON DAKİKA 28 AĞUSTOS 2019 ÇARŞAMBA HABERLERİ! Şenler ile fotoğrafını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Partili Mahir Ünal'dan başsağlığı mesajı! Şule Yüksel Şenler hayatını kaybetti! Şule Yüksel Şenler kimdir, kaç yaşındaydı Medya